Szülés utáni feszesítés

Sok nő szembesül a megereszkedett bőr problémájával, akár egy sikeres fogyókúra, akár a szülés után. Egy közös mindkettőben, a súlyfelesleg eltüntetése után bizony a bőr megereszkedett és petyhüdt lesz, mivel nem tud alkalmazkodni a súlyvesztéshez. 
Feszesítő mezoterápiás kúrakezelést követően kimutathatóan 300-500 %-kal megemelkedik a hidratált kollagén jelenléte a bőrünkben, így a bőr újra feszessé válik a kezelt területen.

Feszes bőr mezoterápiával

Kezelések Mezoterápiával. Bőrhidratálás, bőrpír, rosacea, aknés bőr, anti-age, pigmentfolt, hegkezelés, sebgyógyulás, tűs mezoterápia, tű nélküli mezoterápia, cellulit, stria, alakformálás, testkezelés

A tűs mezoterápiás feszesítő kezelés az első olyan orvos-kozmetikai kezelés, amely kíméletesen, rövid idő alatt hatékonyan alkalmazható a bőr feszesítésére. A tűszúrások fokozzák a kollagén és elasztin rostok szintézisét, amely látványosan javítja a laza kötőszövettel járó esztétikai problémákat. A testfeszesítő tűs mezoterápiás kezelés hatékonyságát jelentősen fokozhatjuk speciális steril Mesoter testfeszesítő ampullával.

A kezelés során a kollagént nem kívülről juttatjuk be, hanem magát az emberi szervezetet ösztönözzük a fiatalkori, hidratált kollagén termelésre, az öngyógyító mechanizmusnak köszönhetően új kollagén rostok képződnek, melyek hidratáltak így természetes úton történik a megfiatalodás. Ezek a hidratált kollagén rostok hozzákapcsolódnak a régiekhez, melyek összébb húzódnak így a bőr feszesebb, simább lesz.

testfeszesítő ampulla

Kifejezetten testfeszesítő kezeléshez kifejlesztett növényi komplex, mely aminosavakban gazdag, rendkívüli feszesítő hatással bír. Javasolt testfeszesítésre, petyhüdtség ellen, kötőszövet erősítő, tónusjavító. Alkalmas nyak-dekoltázs, mell, felkar, has, fenék, comb területének kezelésére. A benne lévő hatóanyagoknak hidrolizált növényi protein, Centella Asiatica, uborka-kivonatnak köszönhetően fokozza a kollagén-elasztin termelést és a regenerálja a laza kötőszövetet.

Kezelések Mezoterápiával. Bőrhidratálás, bőrpír, rosacea, aknés bőr, anti-age, pigmentfolt, hegkezelés, sebgyógyulás, tűs mezoterápia, tű nélküli mezoterápia, cellulit, stria, alakformálás, testkezelés