Hajkezelés

Mesoter ampullákkal lehetőség van a haj és fejbőr problémáinak mezoterápiás kezelésére. A mezoterápiával bevitt hatóanyag pótolja a hajnövekedést serkentő vitaminokat és ásványi anyagokat.

Hajunk és fejbőrünk fizikai, kémiai és mechanikai hatásoknak egyaránt ki van téve. A környezeti ártalmak, a sok fésülés, a hajsamponok, hajfestékek, dauer, a stressz és a kor előre haladtával a disszimilációs folyamatok mind befolyásolják az állapotát. Ha nem fordítunk hajunkra kellő figyelmet, könnyen olyan problémákkal találhatjuk szembe magunkat, mint a hajhullás, kopaszodás, hajzsírosodás, korpásodás és a haj szerkezetének különböző törései.

A mezoterápiás kezelés elősegíti és növeli a hajas fejbőr vérkeringését és serkenti a hajhagymák működését. A mezoterápiás hajkúra hatásosan segíti a hajszálak megerősítését nőknél és a kopaszodás megakadályozását a férfiaknál.

Tűs mezoterápiával a gyönyörű hajért

Ezek a problémák tűs mezoterápiás kezelés segítségével megelőzhetők vagy kiküszöbölhetők. Mezoterápia segítségével koncentrált hatóanyagkomplexeket tudunk bejuttatni a fejbőrbe, hogy azok a megfelelő helyen fejthessék ki jótékony hatásukat. Az eljárás fájdalommentes.

Használata során már 6-8 kezelés után a hajhullás megáll, 10 alkalom után a haj újra növekedni kezd. A mezoterápiás kezeléssorozat általában 2 hónapig tart.
Kezelések Mezoterápiával. Bőrhidratálás, bőrpír, rosacea, aknés bőr, anti-age, pigmentfolt, hegkezelés, sebgyógyulás, tűs mezoterápia, tű nélküli mezoterápia, cellulit, stria, alakformálás, testkezelés

Hajkezeléshez alkalmazott hatóanyagok

MESOTER ABSOLUTE O2 VITAMIN COCTAIL

  • növényi DNS: fejbőr regeneráló és sejtmegújító, hajszerkezet erősítő
  • Q10 koenzim: erősíti fejbőr védelmét
  • SOD enzim: megsemmisíti a sejteket károsító szabadgyököket.
  • Ásványi anyagok: regenerálják és táplálják a fejbőrt és tápanyagokkal látják el a hajszálakat (különösen a szilícium és a réz
  • Hialuronsav: nagy vízmegkötő képességű, csökkenti a fejbőr hámlását és haj zsírosodását, csökkenti a fejbőr fokozott szarusodási hajlamát (férfiaknál különösen)
  • A-vitamin: regenerálja a hajhagymákat és a száraz, durva, töredezett hajat.
  • C és K-vitamin: sebgyógyulást elősegítő hatóanyag
  • E-vitamin: növeli a bőr nedvességtartalmát, vitalizáló antioxidáns
  • K-vitamin: sebgyógyító
  • B-vitminkomplex: elősegítik a bőrre is ható hormonok szintézisét, hidratáló és faggyúnormalizáló. 
Kezelések Mezoterápiával. Bőrhidratálás, bőrpír, rosacea, aknés bőr, anti-age, pigmentfolt, hegkezelés, sebgyógyulás, tűs mezoterápia, tű nélküli mezoterápia, cellulit, stria, alakformálás, testkezelés