Nyak és dekoltázs kezelés

A nyak és dekoltázs bőre újra feszes és fiatalos. Hogy mi a titok? A két féle Mesoter ampullakoktél kombinációja. A kezelés hatására a toka eltűnik, a nyak vízszintes és a dekoltázs barázdáinak búcsút inthetünk. A bőr élettel teli, telt lesz. Megszűnik a bőr dehidratáltsága, a kollagén és elasztin termelődésnek köszönhetően pedig látványosan kifeszül a bőr.

Mi okozza a nyak korai petyhüdtségét?

Kezelések Mezoterápiával. Bőrhidratálás, bőrpír, rosacea, aknés bőr, anti-age, pigmentfolt, hegkezelés, sebgyógyulás, tűs mezoterápia, tű nélküli mezoterápia, cellulit, stria, alakformálás, testkezelés

A nyak bőre a szemkörnyékhez hasonló ütemben öregszik, válik ráncossá és dehidratálttá. Zsírtöbblet rakódhat oda toka formájában, lógóssá, ráncossá válik a bőr és létre jön az un. pulyka lebeny.  Ennek bekövetkeztekor a legtöbben  elkönyvelik magukban, hogy innen már nincs visszaút és előkerülnek a szekrényből a garbók és kevésbé dekoltált ruhák vagy ami ennél is  rosszabb plasztikai sebészhez fordulnak, akik a csodát ígérik.

Nyak és dekoltázs kezelés mezoterápiával

A nyak plasztikájára nincs külön lehetőség, az arcplasztikával együtt végzik. A bőr ilyen irányú megfeszítése azonban nem jelent megoldást a páciens számára, ugyanis nem tüntet el minden problémát. A plasztikai beavatkozások további hátránya, hogy igen nagy megterhelést jelentenek a szervezet, illetve a bőr számára és többszöri megismétlése eltorzult kinézetet kölcsönöz a viselőjének. Az sem utolsó, hogy a szépség árát igencsak megkérik a plasztikai sebészek. Nem mindenkinek vannak fölösleges többszázezrei vagy milliói a szépülésre. De nem is feltétlenül van rá szükség, ha van természetesebb megoldás.

Mesoter ampullák alkalmazásával sikeresen kezelhetjük a nyak és dekoltázs érzékeny bőrét, legyen szó feszesítésről, ránctalanításról, vagy helyi zsírfelhalmozódásról. Segítségével fokozható a bőr kollagén termelése, így a nyak és dekoltázs bőre újra üdévé és fiatalossá válik, a ráncok eltűnnek.

Nyak és dekoltázs kezelése Mesoterrel

A kezelés során kétfajta feszességet adó, szövetregeneráló és bőr rugalmasító ampulla-koncentrátumot viszünk fel a Dermapuntot követően a nyak és a dekoltázs bőrére: a Mesoter Body Firming feszesítő ampulla koktélt és a Mesoter Anti Stretch Mark stria elleni ampulla koktélt, majd még egyszer át Dermapuntozzuk a felületet. Maga a rollerezés fokozza a kollagén termelést, serkenti a fibroblasztokat, a kötőszöveteket öngyógyításra ösztönzi, valamint fokozza a mikrokapilláris keringést. A szinergensen együtt működő ampullák pedig erős feszesítő hatásuknál fogva, kiválóan alkalmasak a nyak és dekoltázs érzékeny bőrének intenzív feszesítésére, feltöltésére és ránctalanítására. Amennyiben a nyak és toka területén zsírfelhalmozódás is van akkor a Mesoter feszesítő ampullakoktélt a Mesoter Slimming fogyasztó ampulla koktéllal keverjük.
Kezelések Mezoterápiával. Bőrhidratálás, bőrpír, rosacea, aknés bőr, anti-age, pigmentfolt, hegkezelés, sebgyógyulás, tűs mezoterápia, tű nélküli mezoterápia, cellulit, stria, alakformálás, testkezelés