Zsírbontás és Alakformálás

Ha diéta ellenére sem mozdulnak, a kilók vagy úgy érezzük, mindenhonnan megy, csak onnan nem ahonnan főként szeretnénk, megoldást a Mesoter testkezelés nyújtja a lokális zsír eltüntetésére kifejlesztett Mesoter Slimming ampullakoktéllal.

Mi okozhatja a területenként megjelenő zsírpárnákat?

A legnagyobb arányban a genetika határozza meg, hogy milyen alakkal vagyunk megáldva (alma, körte vagy homokóra). Mindhárom típus közös problémája a zsír területi eloszlása. Az egyes területeken felhalmozódó zsír folyamatosan mérgezi a szervezetet. Ha felszámoljuk ezeket a lokális zsírraktárakat, hozzájárulhatunk a szervezet normális zsíranyagcseréjének működéséhez és ezáltal az arányosabb, esztétikusabb megjelenéshez.

Mezoterápiás kúrával a lokális zsírpárnák ellen

A zsírbontó tűs mezoterápiás kúra során lebomlik a felesleges zsír és távoznak a méreganyagok. Csökken a test térfogata és kisimul a bőr. A vendégnek heti rendszerességgel kell járnia a kezelésre, amelyből 6-10 alkalomra lesz szükség a hatékony cél eléréséhez, a kezelésszám problémától függően eltérhet.

MESOTER SLIMMING - zsírbontó ampulla

Kezelések Mezoterápiával. Bőrhidratálás, bőrpír, rosacea, aknés bőr, anti-age, pigmentfolt, hegkezelés, sebgyógyulás, tűs mezoterápia, tű nélküli mezoterápia, cellulit, stria, alakformálás, testkezelés
A Mesoter Slimming ampulla koktél speciális zsíroldó, zsírégető peptideket és hidrolizált proteineket tartalmaz, melyek vízhajtó és intenzív zsíranyagcsere beindító hatásúak. A vadgesztenye javítja a vénás és nyirokkeringést, valamint a vérerek falának a rugalmasságát, zsírleadásra serkenti a zsírsejteket. Egy kezelési alkalmon belül a vendég problémájának megfelelően keverhető a MESOTER Anti-Cellulit ampullával is, amennyiben helyi zsírlerakódás és cellulit is jelen van egyszerre.