Mezoterápiás Tanfolyam-
Skin Peeling Képzés

Mezoterápiás Tanfolyam-
Skin Peeling Képzés

A mesoter

A Mesoter, a Tegoder Cosmetics mezoterápiás márkája, amely nem csak a mezoterápiás hatóanyag bevitelre korlátozódik. A kezelés sikere nem csak a bevitt anyagokon múlik, hanem a bőr megfelelő előkészítésén és utóápolásán is.

A Mesoter komplett kezelőrendszert biztosít a kozmetikus szakemberek számára. Letisztítók, speciális peelingek, ampullák, szérumok, nyugtató és regeneráló pakolások alkotják a teljes mezoterápiás terméksálát.

Biztonságos mezoterápiás eljárás, biztonságos kezekben!

A vendégek a legnagyobb biztonságban érezhetik magukat a Tegoder mezoterapeuták kezében, hiszen képzéseinken a szakemberek alapos elméleti és gyakorlati tudásra tesznek szert.

mesoter Oktató központ

a mezoterápia előnyei

A mezoterápia bármely ágát is szeretnéd űzni (tűs vagy tű nélküli, dermaroller vagy dermapen, arc- vagy testkezelés), nálunk a helyed:

  • Mert a Mezoterápia képzés során megismerheted és ki is próbálhatod a költséghatékony és megbízható Mesoter steril ampulla koktélokat, mezoszérumokat, elő és utókezelő anyagokat.
  • Mert bemutatót láthatsz dermarollerrel is és a Tegoder Dermapunt mikrotűs mezoterápiás tollal, amely egészen személyreszabott és fájdalommentes mezoterápiás kezelést tesz lehetővé.
  • Mert mi nem csak arcot kezelünk, hanem testet is.
  • Mert megismerkedhetsz a Skin Peeling 3F programmal, amely bármely arckezelésbe beépíthető kíméletes hámlasztó, mélytisztító és keringésaktiváló rendszer.

felhasználási területek

részletek, információk

A Mezoterápiás tanfolyam ára

A tanfolyam időtartama

A tanfolyam helyszíne

Mezoterápiás tanfolyam ára

A tanfolyam időtartama

A tanfolyam helyszíne

Mezoterápiás tanfolyam ára

Mezoterápiás tanfolyam időtartama

Mezoterápiás tanfolyam helyszíne

A mezoterápia tanfolyam napján

15% kedvezményt biztosítunk az oktatott termékekre
20% kedvezményt az indulókészletre.