DERMAPUNT

Dermapunt

A dermapenek az egyik leghatékonyabb eszközök a kozmetikusok kezében, amellyel számos bőrprobléma kozmetikailag orvosolhatóvá válik.

A Tegor cég sikeres és prémium minőséget képviselő Mesoter mezoterápiás hatóanyagai ösztönözték a Tegor kutatócsoportot, hogy egy szintén magas minőséget képviselő eszközt hozzon létre, amellyel fokozható a hatóanyagok bevitele. A spanyol kozmetikai vállalat a folyamatos kutatásoknak és fejlesztéseknek köszönhetően számos nemzetközi innovációs nagydíjjal büszkélkedhet.

A Dermapunt tűs készülék teljes biztonsággal alkalmazható a professzionális kozmetikában. A szalonkezelések során teljesen személyre szabható kezeléseket biztosíthatunk vendégeink számára, köszönhetően a készülék széles spektrumon való beállítási lehetőségeinek.

A Dermapunt tűs pen elősegíti a kollagén termelődést, a bevitt hatóanyagokat pedig a célsejtekig juttatja.

Mezoterápia & Skin Peeling oktatásunkon a gyakorlati bemutató a Dermapunttal történik, de készülék vásárlás esetén biztosítunk egyéni Dermapunt oktatást is Partnereinknek.

Ajánlott kezelési területek:

Mimikai ráncok, hegek, szemkörnyéki feszesítés, megereszkedett arckontúrok, cigaretta ránc kezelése..stb.

Megosztom másokkal is!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Segítségre van szüksége ?

Lépjen velünk kapcsolatba!

error: Az oldal tartalma nem másolható!

Írj Nekünk!

Kedves Látogatónk!

Tájékoztatunk, hogy a Spalazzomed Kft. 2019. augusztus 16-tól 23-ig zárva tart.

Leveledre 2019.08.26-án tudunk válaszolni.

Megértésedet köszönjük.

Kezelések Mezoterápiával. Bőrhidratálás, bőrpír, rosacea, aknés bőr, anti-age, pigmentfolt, hegkezelés, sebgyógyulás, tűs mezoterápia, tű nélküli mezoterápia, cellulit, stria, alakformálás, testkezelés