BIONIC PEELING

BIONIC PEELING

100 ml (professzionális felhasználásra)

Laktobionikus PHA savat és kétféle AHA-savat egyesítő peeling, minden bőrtípusra.

Az újgenerációs kozmetikai savaknak köszönhetően kiváló bőrmegújító vékony felhámú vagy fénykárosodott bőrre.  A peeling ránckitöltő funkcióval is rendelkezik, így megsokszorozza az anti-ageing kezelések eredményét. A laktobionikus sav amellett, hogy kiváló hámoldó, filmréteget képezve a bőrön meggátolja a túlzott fiziológiás vízleadást a bőrben, így segítve a bőr hidratációjának megtartását. Az intenzív savhatás mellett egyáltalán nem irritatív, nem okoz bőrgyulladást, kifejezetten kíméletes az érzékeny bőrrel szemben. Keratolitikus, szaruoldó hatása miatt kiváló pigmentfolt halványításra és aknés, szeboreás bőr kezelésére.

A Bionic peelinget bármilyen feltöltő kezelés előtt, illetve a mezoterápiás kezelések során ajánlott alkalmazni. Használata után a pH érték visszaállítása a pH Recovery koncentrátummal kötelező.

Fő hatóanyagok: 40% laktobionikus sav, glikolsav, tejsav

Megosztom másokkal is!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Segítségre van szüksége ?

Lépjen velünk kapcsolatba!

error: Az oldal tartalma nem másolható!

Írj Nekünk!

Kedves Látogatónk!

Tájékoztatunk, hogy a Spalazzomed Kft. 2019. augusztus 16-tól 23-ig zárva tart.

Leveledre 2019.08.26-án tudunk válaszolni.

Megértésedet köszönjük.

Kezelések Mezoterápiával. Bőrhidratálás, bőrpír, rosacea, aknés bőr, anti-age, pigmentfolt, hegkezelés, sebgyógyulás, tűs mezoterápia, tű nélküli mezoterápia, cellulit, stria, alakformálás, testkezelés